9 бандити изнасилваха 6 месеца жената на полицай, за да му отмъстят, тя устоя на гаврите, а той се разведе с нея

Жителката на дагестанското село Новочурта Асият Саидова е подала иск срещу деветима съселяни, които системно я изнасилвали в продължение на 6 месеца. Заради неописуемите гаври тя направила опит да се самоубие, съобщава информационният портал «Кавказ.Реалии». По думите на Саидова престъплението спрямо нея продължило от февруари до август 2017 г.
Мъжете я наливали с алкохол и я тъпчели с психотропни препарати, като я заплашили да си мълчи, защото тя трябвало да понесе наказания заради действията на мъжа си – местен полицай. Изнасилванията ставали нощем, когато съпругът ѝ бил дежурен. Сред обвиняемите от Асият е и зам.-шефът на областното управление на полицията Давуд Мохамедов, който работел в един кабинет със съпруга на жертвата.
Саидова също така твърди, че Мохамедов е проникнал във фейсбук профила ѝ и от нейно име е изпращал интимни предложения към други мъже от селото. „Всичко това се прави, за да се формира мнение сред обществото, че поведението ми е аморално и да прикрият вината си“, обяснява Асият. Опозорената жена сега живее при родителите си, защото съпругът ѝ решил да се разведе с нея. Тя направила опит за самоубийство, но неочаквани гости осуетили намеренията ѝ. Адвокатите на обвинените от нея мъже твърдят, че Саидова има леко поведение и сама е била инициатор на срещите с мъжете.
Адвокатът на жената обаче казва, че друга жена от селото също е подала аналогичен иск срещу Мохамедов, но срещу нея бил упражнен натиск, тя се отказала от думите си и дори била осъдена за лъжлив донос. Юристът се опасява, че полицейският началник отново може да използва връзките си, за да се изплъзне от наказанието.
Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "9 бандити изнасилваха 6 месеца жената на полицай, за да му отмъстят, тя устоя на гаврите, а той се разведе с нея"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*