30 години по-късно той намери своята изгубена майка….и станаха любовници!

32-годишният Бен решава да търси своята майка, която по принуда го е оставила в дом за сираци, тъй като не могла да го гледа. Той намира своята майка – 52-годишната Ким Уест, но вместо в нея да избухнат майчините чувства, се заражда…любов и желание за секс! Само 3 дни по-късно след първата им среща, те се оказват в хотела, консумирайки връзката си!

Бен Форд направи шокиращото признание, че от две години са любовници и дори работят за бебе, съобщава британският „Експрес”. Двамата разказват пред медиите, че „просто им е било писано да са заедно”. Те споделят, че имат невероятни сексуални отношения и дори планират да си направят бебе и да се оженят. Майката и синът в никакъв случай не приемат, че подобни отношения са извратени, и ги смятат за нещо нормално и много хубаво. Те твърдят, че привличането между тях е „генетически обосновано“.

След среща в хотел и бутилка шампанско, двамата осъзнали, че чувствата им са взаимни. Малко след това Бен решил да се разведе със съпругата си, за да бъде с Ким, но без да крие любовта си към нея. Жената на Бен била отвратена от скандалната афера.

ИЗТОЧНИК: БЛИЦ

Be the first to comment on "30 години по-късно той намери своята изгубена майка….и станаха любовници!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*