Участничка във „Фермата“ лъсна в лесбийско п*рно (снимки 18+)

46-годишната чеченка Марина Сучкова лъсна в лесбийско порно. Актуалната участничка във „Фермата“ друса силикон под душа и опипва по-млада блондинка. Марина не крие, че за нея няма никакви табута в секса и с удоволствие участва в лесбо сцените.
Засега не е ясно къде и кога е сниман клипът, но е видно, че той е направен професионално и Сучкова най-вероятно е получила сериозен хонорар за участието си. Тя си пада още по садо-мазото и признава, че обича да си ляга с по-млади мъже. Сучкова отдавна е разведена и се наслаждава с пълна сила на живота. Тя често може да бъде видяна по софийските дискотеки, където флиртува с различни младежи.
Тя се описва като сексуално разкрепостена – последният й любовник е бил с 19 години по-млад от нея, твърди вестник „България днес“. Марина пристига в България през 90-те години на миналия век, след като бяга от войната в Чечения. Тук среща художник, в когото се влюбва силно. За съжаление бракът им не е цветя и рози, а пиянските скандали между нея и мъжа й са ежедневие. Сучкова има двама сина, които отглежда сама.
Големият е небезизвестният вратар Стефано Кунчев. Малкият също е футболист. Стефано дори стигна до „Левски“, след като направи име в „Славия“. За съжаление кариерата му тръгна надолу и бе изгонен от „Герена“ след серия фрапантни грешки. В момента той е футболист на третодивизионния „Вихрен“ и преди дни отново влезе в новините, след като си отбеляза куриозен автогол.
Източник: novini.bg

Be the first to comment on "Участничка във „Фермата“ лъсна в лесбийско п*рно (снимки 18+)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*