УЖАС! Деформиран зародиш с коса и зъби се развивал в стомаха на това момче цели 18 години! СНИМКИ

На пръв поглед тази история звучи като сценарий на Джордж Лукас от „Междузвездни войни“ или „Пришълецът“, но е самата истина. Английският таблоид „Мирър“ разкрива за невероятната случка. Мястото на събитието е Индия. 18-годишният младеж се оплаквал постоянно от болки в стомаха, но първоначално лекарите смятали, че проблема е в храната, с която се храни.

костнаендра

В продължение на времето обаче, проблемът се задълбочавал, а лекарите не успявали да открият източника на хроничните болки в стомаха. След обстойни изследвания и рентгенови снимки, се оказало, че това, което измъчва младежа са мутиралите части на неговия брак близнак, който е останал в тялото му и за съществуването на който не са имали представа нито докторите, нито родната им майка. Лекарите изваждат от стомаха му част от кост, върху която са пораснали коса и зъби!

Деформираната част растяла и се хранила в тялото на момчето и бавно се превръщала в паразит. Хирургът, който извършил операцията обяснява, че стомахът на младежа е растял, а в него и плодът, който е живял, благодарение на метаболицма на Нарендра.

Be the first to comment on "УЖАС! Деформиран зародиш с коса и зъби се развивал в стомаха на това момче цели 18 години! СНИМКИ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*