Той завари гаджето си да му изневерява! Реакцията му обаче възхити всички!

Дъсти Холоуей от Тексас е „хванал“ приятелката си в леглото с друг, но вместо бурен скандал, бурна реакция, той направи нещо, което никой не очаквал … На това момче, хората по целия свят му свалят шапка. Той „хванал“ приятелката си на местопрестъплението, докато спи до друг, но не е направил драма …дори не я събудил. Когато това момче се върнало у дома, имало какво да види. В спалнята, на леглото му, спяла приятелката му – но с друг мъж.


Момичето било толкова пияно, че дори не се събудило, когато Дъсти влязъл в стаята.

Вместо да направи сцена, Дъсти направил нещо, за което рядко някой би имал нерви. Той извадил мобилния си телефон и започнал да снима спящата двойка, така направил и няколко селфи-снимки с приятелката си и мъжът, с който му е изневерила. Тази снимка след това публикува на своя Facebook профил с коментар: „Когато се върнеш у дома и те посрещнат с друг мъж в леглото“ ..

Неговата снимка за кратко се разпространила в социалните мрежи, а на неговата реакция всички гледали с уважение. Дъсти признава, че е имал желание да изхвърли непознатия мъж, но се въздържал.

„Спокойно направих селфито и излезнах. Побутнах приятелката ми по рамото с цел да събуди, но беше толкова пияна, че дори не усети. Исках да попитам дали трябва да спя в съседната стая и каква закуска предпочита пича до нея?“ – казва Дъсти. Неговата история се превърна в истински хит във Facebook, а Дъсти признава, че се чувства ужасно, защото приятелката му е изневерила и че му е било много трудно, но след подкрепата, която получил от цял свят, разбрал, че не е той този, на когото трябва да му бъде трудно.

Източник: За жената

5 Comments on "Той завари гаджето си да му изневерява! Реакцията му обаче възхити всички!"

  1. Така трябва да се постъпва….винаги цивилизовано,а не като някакъв дивак,защото не се знае дали някой ден и теб няма да те заварят в същата ситуация.

  2. Зандрагор | 09/21/2017 at 11:56 | Отговор

    Когато не вървят нещата между вас просто си го кажете и спрете до там. Не да правите такива гнусотии с цел да ни го покажете. Е вала на пича има нерви железни.Остават лошите спомени и то за цял живот.

  3. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.ИЗМИСЛЯТЕ СИ ИСТОРИИ ДА ВИ ЧЕТЪТ ДРАСКАНИЦИТЕ.кои нормален мъж ще постъпи така….или е измислица или е педал страхливец който се е уплашил да не го пребие ебача…

  4. Аз пък не виждам смисъл защо трябва да се бият вобще или да се карат двамата след като жената е виновна.Ако го е обича няма да позволи на друг да спи до нея или нещо повече…

  5. Аз ако бях щях да си легна при тях и на сутринта да напраим една чдесна троийка.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*