Той взе една бирена кутия и я облепи с кайма! От крайният резултат ще ви потекат лигите! ВИДЕО

Обичате ли да готвите? Предлагаме ви една уникална рецепта, която няма да намерите в книгите или в някой кулинарен сайт! Рецептата е авторска и дело на един финландски майстор-барбекю, който от години посещава най-красивите паркове в своята страна и се отдава на любимото си хоби. Приготвянето й е изключително лесно, а крайният резултат е повече от впечатляващ.

Ето как се приготвя:

Трябва ви поне 1-2 килограма кайма по избор, няколко празни бирени кутийки, нарязан бекон, настърган кашкавал и барбекю сос. Взимате една средно голяма топка, която е с размерите на юмрука ви. След което с помощта на кутийките от бира правите дупка в топката. Стараете се каймата да е добре облепила кутийката. Поставете върху каймата две парчета бекон и направете същото с останалите топки от кайма. Изчакайте известно време, около 10-тина минутки и махнете бирените кутии. Запълнете „празното пространство“ с плънка по избор (във видеото е показано как се приготвя тя) и залейте с барбекю сосът. След което настържете кашкавал отгоре и ги поставете на скарата за 20-30 минутки.

Be the first to comment on "Той взе една бирена кутия и я облепи с кайма! От крайният резултат ще ви потекат лигите! ВИДЕО"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*