Румънеца и Енчев се изпокараха след 20 години заедно- Румънеца изритан, разбра го от медиите

Румънеца и Енчев се изпокараха след 20 години заедно- Румънеца изритан, разбра го от медиите

Рапърът Георги Енчев изгони дуетната си половинка Адриан Рачев от групата. Музикантите обявиха края на дуото с кратко съобщение във фейсбук.

„Скъпи приятели, с огромна болка ви съобщавам, че от вчера група Румънеца и Енчев спира да съществува и да осъществява муз. дейност! Благодаря на всички вас за подкрепата през изминалите 20г.“, това се съобщава с публикация в официалната им страница във фейсбук. Новината шокира феновете им, които веднага попитаха какво сее случило и какъв е проблемът.

Румънеца и Енчев създават заедно музика от 1996г., а в последната година са се отдали на организирането на фестивали на балканската култура.

„Нямам никаква представа, че дуото приключва. От вас го научавам. Трябва да проверя. Нямам представа, ако Енчев е написал и се отказва – групата ще се казва Румънеца“, споделя пред Телеграф Адриан.Очевидно Енчев сам е взел решение да изгони половинката си от групата.

Един от почитателите им коментира, че се разделят, за да се съберат отново след 10 години, както правят световните групи.

Be the first to comment on "Румънеца и Енчев се изпокараха след 20 години заедно- Румънеца изритан, разбра го от медиите"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*