Родният хайлайф гръмна! Енджи Касабие се оказа…

Представящата се за диетолог Енджи Касабие всъщност е шарлатанка без диплома, твърдят нейни бивши клиенти. Красивата ливанка, която зашемети зрителите на „ВИП Брадър” с фамозни тоалети и аристократично поведение, се пише за голям специалист по хранене и се афищира като доктор, без обаче да е такава, пише „Уикенд“.
„Тя никога не е завършвала висше образование. Лъже най-нахално, че е доктор, тук-там се е представяла дори за професор, което е абсурдно. Сега поне в предаването не парадира с научни титли, които не притежава”, коментират в шоу средите. Преди години, когато направи фирма за диетично хранене, Касабие лансираше тезата, че е доктор и даже професор! Изкарала висшето си образование в Ливан още на 19 години, понеже била вундеркинд и взимала по 4 семестъра за година!
Имала специална „златна диплома” и била призната за най-големия специалист в арабския свят по хранене. „Тогава никой не я разобличи, на хората им беше забавно, пък и не бе толкова популярна. Тя си направи парите, лъжейки като циганка и парадирайки с имената на известните си клиенти, които зариби с измама”,спомнят си нейни познати.
Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Родният хайлайф гръмна! Енджи Касабие се оказа…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*