Помните ли Марио, който беше обявен за герой на 2016 година!? Ето какво се случва с него се

Ще ви върнем назад във времето или по-точно преди 4 години, когато 15-годишно хлапе спаси живота на свой приятел, който щеше да падне от скалите. Тогава въпросният Марио рискува живота си, за да окаже помощ на своя другар, а медиите го направиха звезда.

Неговата история беше „по-специална“, тъй като той е сирак и живееше в дом за изоставени деца. 15-годишното момче беше удостоено с приза „Мъж на годината“, получи куп грамоти и беше прието в детско-юношеската школа на футболен клуб Левски, за да осъществи мечтата си.

Това е Марио днес

Това е Марио днес

Днес Марио е на 19 години. Вече е самостоятелен и не живее в дома за сираци. Не тренира футбол и работи обикновена работа за около 600 лева. Самият той споделя, че не излиза от нощните клубове и не е успял да завърши училище. Разкрива, че напуска училище още в 10-ти клас, защото учителките го били нарочили и за всичко бил виновен той. Споделя, че се е отказал от мечтата си да бъде футболист, защото го е страх да изостави братята си.

Разкрива, че приоритет в момента са му забавленията – кафета, дискотеки и купони, тъй като като малък е бил лишен от тях в дома за сираци. Понякога посещава баща си в кравефермата.

Такъв е живота на днешния „герой“ Марио…

Be the first to comment on "Помните ли Марио, който беше обявен за герой на 2016 година!? Ето какво се случва с него се"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*