Не съдете по външния вид! Дори не подозирате какво работи тази сексапилна бразилка и защо всяка сутрин става в 4 часа! СНИМКИ

Какво ви минава през ума, когато погледнете това „ангелско създание“ от Бразилия!? Мнозина от вас ще си помислят, че е манекенка, плеймейтка или нещо подобно. Други може би ще си помислят, че тя е адвокат, лекар или друга подобна престижна професия, но всъщност..тя всяка сутрин става, за да чисти улиците в Рио де Жанейро. Трудно е за вярване, но Рита Матос пет дни в седмицата чисти градски улици в колоритния бразилски град.

ritachistachka

Тя доби популярност след като снимките й плъзнаха в интернет. Първоначално приела интереса към нея като подигравка, но впоследствие разбрала, че съветите да се насочи към „модни подиум“ са по-скоро делови и тя наистина има данни за тази професия. От дете мечтае да бъде манекенка и споделя, че сега, когато „съдбата й“, се е усмихнала, смята да се възползва от шанса, който й предоставя тя.

ritamaosd

„Гордея се с това което правя”, уверява тя и казва добри думи за своите колеги. Рита работи още от 16-годишна и вече се чувства напълно независима. Тя не съжалява, че си е избрала такава професия. Кошмар! Оставаш с впечатление, че хората никога преди не са виждали гърди, бедра и хубав задник”.

Be the first to comment on "Не съдете по външния вид! Дори не подозирате какво работи тази сексапилна бразилка и защо всяка сутрин става в 4 часа! СНИМКИ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*