Мексикански уфолози разсекретиха снимки на извънземни в България!

Мексиканският учен Джейсън Маусан сподели, че в неделя в София ще бъдат показани уникални кадри на митични същество, за което се смята, че идва от чужда планета. То е било открито преди 2-3 години и държано в тайна от местните власти до този момент.

Всичко това ще се случи на специалната конференция, която е посветена на извънземните цивилизации и неин домакин е българската столица. Мексиканските уфолози ще ни покажат малък хуманоид и ще ни споделят повече информация за извънземните артефакти, които по един или друг начин влияят на развитието ни. Заедно с тях ще пристигне и специализиран екип, който ще отразява събитията в реално време за Северна Америка.

На конференцията ще вземат участие и български учени, които ще споделят информация за намерените артефакти и неща около вулканите, геокатастрофите и наводненията. Освен това ще бъде засегната темата за т.нар. „катастрофи на извънземни“. Норвежки и ирландски професори пък твърдят, че поддържат ментални контакти същества с извънземен разум.

Be the first to comment on "Мексикански уфолози разсекретиха снимки на извънземни в България!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*