МЕГЗ СЕ РАЗГОЛИ и заяви: Много мразя, когато някой ме види за първи път и каже…

Вчера вечерта топ- дизайнерката Миглена Каканашева Мегз качи своя полу гола снимка в социалните мрежи със статус: 

“ Многоо мразя като когато някой ме види за пръв път на живо и започне да се притеснява колко съм слaбичкааа“.

Изглежда на амбициозното миньонче му е омръзнало постоянно да бъде критикувано относно слабата си фигура и е решило да покаже, че не се срамува от начина, по който изглежда.  Спорно е дали това тяло е постигнато с хранене или с лягане под скалпела, както усилено се шушука. Но е дно трябва да признаем – със сигурност първата ни дизайнерка съвсем не изглежда като болна от анорексия. Напротив, Мегз демонстрира пищни и завидни форми за малкия си ръст. Никой не би предположил, че зад широките панталони и дългите рокли, с които тя обикновено се появява на събития, всъщност се крие такава женственост.

Няма да повярвате! МЕГЗ се разголи (Снимки)

Друг интересен момент е, че Каканашева за пръв път си позволява да прекрачи имиджа си на „Бизнес дама на годината“ и да пусне толкова провокативна снимка. Мегз досега винаги се е самоопределяла по-скоро с успехите, парите и влиянието си, отколкото с външния си вид. Дори много пъти в интервюта тя определя своите Ангели като много по-красиви и провокативни от нея самата и обикновено избягва теми за собствения си външен вид.
Кое е накарало скандалната дизайнерка да прекрачи границата и дали пък скоро няма да я видим на корицата на някое мъжко списание, предстои да видим.

1 Comment on "МЕГЗ СЕ РАЗГОЛИ и заяви: Много мразя, когато някой ме види за първи път и каже…"

  1. A kazvat 4e bulgarkite bili hubavi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*