Кучето упорито отказвало да се отдели от корема ѝ! Когато лекарите най-сетне разбрали защо, изненадата ги оставила без думи!

Много от бъдещите родители се страхуват, че техният домашен любимец няма да приеме новия член в семейството. Е, това семейство не трябва да се тревожи за това. Ще видите защо …

Алхана и нейният съпруг Рики имали късмета тяхното куче да им съобщи, че ще стават родители. Добре де, не с думи, но ето как

– „Два пъти правих тест за бременност и беше отрицателен“, казва Алхана.

Тогава се случило нещо странно: кучето им, Кеола, упорито отказвало да се отдели от корема на стопанката си.

„Кеола направи нещо, което никога не беше правила. Започна да рие по кофата за боклук. Намери теста, на който малко по-късно се появи втора линия, което показва, че тестът е положителен! Оказа се вярно, бях във втория месец от бременността“.

куче и тест за бременност

– „Подскочих от щастие! Лекарите ми казаха, че не съм бременна въпреки гаденето“.

– „Въпреки това, нашият домашен любимец разкри нещо, което лекарите не бяха в състояние да разберат!“

кучето установило бременността ѝ

По нейно настояване Алхана отново се върнала на преглед.

Оказало се, че честото повръщане било в следствие на устойчивостта на антибиотици и инфекция на бъбреците, които можели да убият нейното бебе.

От сега нататък следвайте внимателно всеки ход на вашия домашен любимец. Те имат качества, които могат да ви спасят живота!

Източник:kakata.info

Be the first to comment on "Кучето упорито отказвало да се отдели от корема ѝ! Когато лекарите най-сетне разбрали защо, изненадата ги оставила без думи!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*