Жива Барби не издържа на поредната пластична операция. Издъхна на операционната маса!

Жените, подчиняващи живота си на желанието да приличат на жива кукла Барби, вече са с една по-малко. Известната с пищните си форми Кристина Мартели почина едва на 23 години на операционната маса.  Организмът й не издържал поредната пластична операция.

Тъжната новина за смъртта на Кристина потвърди нейната приятелка Ейми Андерсън, която също е с визията на Барби. „Почивай в мир, красавице! Още не мога да повярвам, че не си сред нас“, написа тя в социалните мрежи.

1492968006-2

Приятели на Кристина разкриват, че през последните месеци тя била направо полудяла по това да уголеми задните си части. Именно това и поискала да направят по време на пластичната операция – лекарите трябвало да вкарат пълнеж, който се оказал изключително опасен и довел до фаталния край.

Приживе Кристина признава, че е преживяла 100 пластични операции, за да се докара до сегашния си вид.

1492968094-11111Барби, опер

„Казвам се Кристина Мартелли и станах много популярна сред социалните медии, заради моите форми! Аз съм френско-италианско дете от 90-те, което е израснало в Квебек, Канада. Причината за всички мои операции е просто, защото исках да направя така, че тялото ми да изглежда различно, да се усъвършевн и не съжалявам за нищо. Когато бях малка, не харесвах как изглеждам. Гледах как жените си правят пластични операции и изглеждат красиви. Реших да опитам и аз и ми харесва“, разказва приживе Кристина.

Постепенно тя се превръща в истинска звезда в социалните мрежи, например в Инстаграм последователите й са над 600 хиляди.

Източник: Blitz.bg

Be the first to comment on "Жива Барби не издържа на поредната пластична операция. Издъхна на операционната маса!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*