Ето кой е тайнственият мъж в живота на МЕГЗ! Румънски милионер?

Вчера топ дизайнерката Мегз отпразнува 27мия си рожден ден в лъскав столичен хотел с тесен кръг приятели. Този път партито не беше грандоманско или снобарско, както сме свикнали да се изхвърля обикновено Каканашева, пише ХотАрена. Атмосферата изглеждаше изискана и задушевна – само Мегз и най-близките и хора.
Дори всички видове плеймеитки, поп-фолк диви, модели на килограм, Ангелите й, Криско, ТИТА и всички медии липсваха, което показва, че Каканашева не е търсила показност и ПР-и поне този път, а е решила да се забавлява като нормален човек. Каканашева пусна няколко видеа преди празника си, в които типично в нейн стил показва на многото си последователи, че отново е останала без рокля и как я прави пред тях от две парчета плат. Някои от видеата имат над 80 000 гледания за по-малко от 12 часа, което си граничи с един поп-фолк клип. А коментарите отдолу са безкрайни – както винаги в двата полюса.
По- пикантното, обаче, дойде късно вечерта след 1 часа когато Каканашева публикува две кратки клипчета от самия празник. На тях се виждат шепа близки хора, сред които поп-фолк певицата Мария и Александра Богданска. А един от гостите има стикер на лицето си, за да не се разпознава кой е. По всичко личи, че това трябва да е мъжа до Мегз. Вижда се добре сложена/слаба фигура и бяла риза. Мъжа се държи сдържано и леко дистанцирано от целия шум на масата.
Което говори за сериозност, обноски и етикет за разлика от останалите, които само се хилят. Отново не става ясно кой точно е мъжа до първата ни дизайнерка, но вече има категорично потвърждение за съществуването му. И скоро слуховете за името му най-вероятно също ще се потвърдят.
ИЗточник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Ето кой е тайнственият мъж в живота на МЕГЗ! Румънски милионер?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*