„Да гълтам или не?“ – въпросът, който вълнува всички жени

Изследване на „State University of New York“ посветено на ефекта на сперматозоидите върху женската психика отговаря на този така често задаван въпрос. Да, мили дами, гълтайте! Това ще ви направи по-здрави!
Изследването се основава главно на разбирането, че спермата на мъжа има съставки, които могат да повдигнат настроението на една дама, но също така и да увеличат привързаността ни към даден човек. Спермата се състои основно от кортизол, естрон и окситоцин, но и от антидепресанти като серотонин и мелатонин (последният дори може да бъде толкова успокояващ, че има приспивателно действие). В американското проучване участвали 300 млади жени. При провеждане на изследването обаче не е съблюдавано дали спермата се приема орално или вагинално.
Основен критерий за подбор на жените е дали правят секс без презерватив. В крайна сметка се установява, че няма значение от къде прониква ободряващата течност. Всички дами в края на изследването се подлагат на психологически тест, който доказва, че те се чувстват доста по-щастливи.Резултатите от проучването показват, че жените, които никога не използват презерватив по време на секс, показват по-малко симптоми на депресия от тези, които редовно го употребяват. От това учените заключават, че жени , чиито тела редовно влизат в контакт със спермата, са по-щастливи от други, които я избягват.
Така че, мили жени, няма значение как се приема спермата, важно е, че ви прави по-щастливи и здрави!

Be the first to comment on "„Да гълтам или не?“ – въпросът, който вълнува всички жени"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*