Виж какво означава, ако използваш много емотиконки в чата!

Проучване на американски учени показа, че хората, които използват много емотикони в чата, за да изразяват „емоциите“ си – постоянно мислят за секс. В проучването са участвали над 5600 души, които са участници в сайтовете за запознанства. То доказва, че емотиконките са оръжие на мъжете и жените, когато флиртуват във виртуалния чат.

Изследване показа, че между 36 и 40 на сто от хората, които мислят за секс няколко пъти на ден, използват повече от един емотикон в едно съобщение. Останалата част признала, че редовно използва емотикони, но не във всяко съобщение. Хората, които правят секс веднъж месечно използват най-малко емотикони.

Най-популярният емотикон сред „палавниците“ в мрежата е намигащото човече, а на второ място е усмихнатото. 53 на сто от мъжете и жените използват намигащото човече, а 41 на 100 усмихнатото. Според психолозите използването на „картинки-лица“ в чата разкриват много повече, отколкото си мислите. Любителите на емотиконите, освен че флиртуват повече, два пъти повече изпитват желание да се оженят.

Be the first to comment on "Виж какво означава, ако използваш много емотиконки в чата!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*