Вижте как си живеят богатите деца на Виетнам! Пощуриха Инстаграм с парите си!

Дали във виетнамски донг или американски долари, тези богати хлапета се къпят в лукс. Марката Rich Kids of X е вдъхновила телевизионни предавания, книги, лайфстайл сайтове и акаунти в Instagram, показващи как младите хора на места, като Хонконг, Швейцария и Дубай, се радват на разточително богатство.
“Богатите хлапета на Виетнам“ включват снимки от млади, богати граждани на южноазиатската страна, известна с вкусната си храна и богата култура.
Те се забавляват с частни самолети и дизайнерски чанти в ръка, пише Business Insider. Акаунтът на „Богатите хлапета на Виетнам“ в Instagram има над 33 000 последователи. Хлапетата не могат да се наситят на луксозния си начин на живот.
Някои от „богатите хлапета“ в действителност са деца. Други младежи, които се появяват в акаунта, са малко по-големи. Те поне могат да се придвижват с луксозни коли. Освен ако някой друг не го прави вместо тях. Те явно имат много пари за пилеене.
Защо да не си купите същата дизайнерска чанта няколко пъти? Храната е по-вкусна, когато времето за вечеря е указано върху скъп часовник. Или два.
Виното и хайверът винаги са добра идея, особено във вана с мехурчета
Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Вижте как си живеят богатите деца на Виетнам! Пощуриха Инстаграм с парите си!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*