Вижте как изглеждаше МЕГЗ преди пластичните операции и милионите! СНИМКИ

Само за седмица тя се превърна в главно действащо лице в Къщата, но си личи, че играта й върви трудно. То не бяха ревове, че перуката я боли и не може да я свали (при положение, че лепилото е на водна основа и всичко става за минути), то не беше свалки с Даниел Петканов.

Даже сърцераздирателно обясни пред зрителите, че иска да изживее голямата любов. Защото досега обръщала внимание само на кариерата си, пише girl.bg. Фалшът за любовта е голям, точно толкова, колкото и нейното твърдение, че всичко дотук е постигнала сама.

Кого си мисли, че лъже Мегз си е лично нейна работа, но все пак голяма част от тези зрители не попадат в групата на незавършилите 8 клас, имат очи да виждат и глава да съберат 2+2. Любимата ни нейна сентенция от тази седмица е, че не обича изкуствената красота при положение, че при нея естественото вече е кът. То и заради подобрение трудно й се разбира какво говори.

Желанието й да бъде българската Ким Кардашян също е нелепо, защото една перука допирни точки не прави. На кадрите може да видите дизайнерката преди множеството интервенции. Какво мислите?
Източник: girl.bg

Be the first to comment on "Вижте как изглеждаше МЕГЗ преди пластичните операции и милионите! СНИМКИ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*