Вижте какво се крие в недрата на Родопите! Професор Стаменов с разкрития, които ще променят историята

Има ли мистерия около кацането на Луната? Какво видяха американците там и защо никога не се върнаха? Възможен ли е животът на Марс? Все въпроси, на които трудно ще открием отговор, а още по-малко от НАСА ще ни разкрият истината..каквато и да е тя! Завесата за част от космическите тайни разкрива в интервю за marica.bg най-известният български уфолог професор Стамен Стаменов. Той е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и член на Международната ноосферна организация. Председател на Асоциация “Феномени”.

Специално за вас подбрахме най-интересната част от него, която със сигурност ще промени представите ви за „извънземния разум“!

Според конспиративни информационни източници Луната не само че е куха отвътре, а е разделена на клетки и зони. Там работят няколко извънземни цивилизации, всяка от които има своя зона. Луната е изкуствена, куха, с перфектни характеристични данни. Те са предварително изчислявани, за да играе спътникът роля на изключителен балансьор за живота на Земята., твърди Стаменов

-Твърдите, че българите сме на мушка. Защо? 

-Защото космическите сили тук имат поне две мощни бази. В Родопите и в Мадара. И те не допускат и няма да допуснат тук да стават големи катаклизми -както природни, така и социални. 

В момента много внимателно наблюдават българите. Проблемът на давещите се, дали ще се размърдаме. Затова е казано: Помогни си сам, за да ти помогнат свише. Ако решим да се обединим в името на най-висшата кауза – да оцелеем, да отгледаме поколенията си и на тая богоизбрана, благословена земя да направим качествено различно от досегашното общество, ще ни бъде! Иначе ще ни подменят. 

Този въпрос стои и пред останалата част от човечеството – или се оправяте, или си заминавате. Ако не успеете, мисията ви е провалена, и на това място идват други. Работата е там, че трябва да извършим чутовен подвиг, за да спасим себе си и Земята. Самоопределението като израз на свободната воля е решителният показател за това дали ще ни има утре и какви ще бъдем.

Be the first to comment on "Вижте какво се крие в недрата на Родопите! Професор Стаменов с разкрития, които ще променят историята"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*