Божигол изригна: Отвратен съм от сънародниците си! По-добре да се бях родил в Сърбия!

В навечерието на 30-тия си рожден ден пред репортер от „7 дни спорт” футболистът на „Партизан”  Валери Божинов, разкри че е отвратен от българите!

„Знам, че животът в България е труден и хората няма как да си платят тока или дори не им стигат пари за храна, но какво е виновен Валери Божинов за това“, допълва голаджията, който иска хората да го запомнят с благородните му жестове, а не с „малките котета“.

Нека припомним на драгите читатели за скандалните чатове на нападателя на Партизан със студентка, която Божинов кани за секс туризъм в Белград където играе той в момента. Малкото коте или Ива Стаменова, явно не е единственото коте в харема на Божинов, защото малко след това се появиха и други няколко чата с други „котки”.

Мъката на нападателя е, че не е оценен достойно в родината си. Ето какво казва още той:

„Ще отговоря на критиците с изявите си на терена. Не случайно съм голмайстор на Партизан с 12 гола и вървя втори при стрелците в шампионата. Не случайно вкарвам и такива голове, каквито всички видяха преди няколко дни (б.р. става въпрос за задната ножица срещу Шахтьор Солигорск). Българите плюят по всеки. Ето и Христо Стоичков стана на 50, а все още 90% от българите говорят лошо за него. Той е най, най, най, а не го оценяват. С него се чуваме почти всеки ден. Той е емблемата на България, където и да отидеш го познават. Честно казано, понякога съжалявам, че не съм се родил в Сърбия, толкова съм отвратен от българите. Тук в Сърбия хората ни носят на ръце, не ни дават да си плащаме сметките, а у нас само критики и подигравки. Ето, и един Бербатов колко много е постигнал, в какви отбори е играл, но ние и него го съсипваме“, коментира с гняв Божинов, според когото заради подобно отношение все повече наши спортисти обмислят да се състезават за други държави.

Като българи незнам дали Божинов или ние трябва да сме отвратени, защото повече от 10 години  в България няма качествен футбол, не се набляга на кадърните футболисти, а на тези с връзки. Дисциплината в този спорт са дискотеките, жените, парите, колите, татуировките и все възможни други неща, които нямат нищо общо със спорта. Всички са хора, но няма спомен Димитър Бербатов да се е излагал както отвратения Божинов, няма сведения и за Христо Стоичков. Легендите на българския футбол са национална гордост със спортните си изяви и само с тях, а не със селфита по скъпи туристически дестинации, нелепи любовни афери и още безброй изцепки. С уважение отвратителния български народ!

Be the first to comment on "Божигол изригна: Отвратен съм от сънародниците си! По-добре да се бях родил в Сърбия!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*