Анита се върна от Отвъдното и разкри какво ни очаква там!

Тази жена даде ясен отговор на вечните въпроси „Има ли живот след смъртта и какво се случва тогава?“

Анита е била диагностицирана с тежката форма на рак Ходжкин лимфома. Четири години тя се е борела с болестта, докато една сутрин нещата не станали много страшни.

Случило се в дома й в Хонг Конг. Тя била парализирана, и получавала гърчове. Съпругът й повикал линейка, не след дълго стигнали в спешното отделение. Там Анита починала. Лекарите покрили трупа й и започнали да разчистват операционната. Точно 17 минути по-късно жената по чудо оживяла! Събудила се и започнала да крещи. Лекарите се втурнали и установили, че тя е в привидно подобряващо се здраве.

Състоянието и било стабилно. Направили и нови изследвания, и за абсолютен шок на лекарите от рака нямало и помен. Тя била в блестящо здраве! Направени са й редица задълбочени изследвания с най-модерните скенери, и в организма и не може да бъде засечена и следа от коварната болест. Лекарите не могат да дадат рационално обяснение за този случай. Това е, нещо, което спокойно можем да наречем чудо.

Най-изумителното  е, че Анита си спомня в детайл за преживяното през тези 17 минути на ония свят. Нейният разказ е зашеметяващ.

Когато бях в спешното отделение изведнъж болката спря. Усетих как тялото ми се обгражда от мека бяла топлина, която ме повдига. Виждах и чувах всичко, но не изпитвах бока, а напротив – велика радост, блаженство и спокойствие. Висше чувство, което трудно може да се обясни с думи.

Тогава получих всички отговори за живота си – усетих ги като чувства, които винаги са се таели в мен. Знаех защо със се разболяла и каква е била моята мисия на този свят – почувствах момент на върховна истина, което е най-великото чувство, което можете да си представите.

Анита е все още в отлично здраве и се радва на бласкава кариера като писател. Да е жива и здрава!

Източник: vchas.net

1 Comment on "Анита се върна от Отвъдното и разкри какво ни очаква там!"

  1. valentin ivanov | 09/24/2017 at 18:32 | Отговор

    CHUDO DA E JIVA I ZDRAVA

Leave a comment

Your email address will not be published.


*